3 May 2008 cactus   » (Master)

Munkamorál

Mai "azmilyenmár" rovatunkban: szombaton három körül Gabesszal a Macánál (úgy is, mint Norbi) voltunk felvinni a Huszi legénybúcsújához vásárolt kaját meg piát (na jó, főleg az utóbbit), és mondjuk neki hogy ugye akkor ötre jön ő is gokart. Nem, nem jön, mert még dolga van.

Az van ugyanis, hogy ilyen diákmunka keretében ő feliratozza az RTL Klubon siketek és nagyothallók kedvéért feliratosan adott filmeket: megkapja neten keresztül a szinkronizált filmet, és egy "valaki öccse biztos kapott érte egy csomó pénzt" jellegű tipikusan magyar, gányolt szar programba belapátolja amit hall. És szombaton háromkor még nem készült el a délután ötös filmmel.

Úgyhogy ha véletlenül siket vagy, és szombaton az első reklám után nem volt felirat a Nancy Drew, a tini detektív című lófasznál, akkor az azért volt, mert a Maca a film kezdete előtt pár órával kezdett csak neki a transzszkripciónak...

Syndicated 2008-04-21 06:46:00 from cactus.rulez.org

Latest blog entries     Older blog entries

New Advogato Features

New HTML Parser: The long-awaited libxml2 based HTML parser code is live. It needs further work but already handles most markup better than the original parser.

Keep up with the latest Advogato features by reading the Advogato status blog.

If you're a C programmer with some spare time, take a look at the mod_virgule project page and help us with one of the tasks on the ToDo list!