3 May 2008 cactus   » (Master)

Reál balfasz

Kedden reggel megérkeztem a munkahelyemre, és a Petzvál szélén álló autó-sor végére parkoltam. Látom, hogy az előttem parkoló fekete Nissan Micrát éppen nyitja valaki, gondoltam még megvárom, amíg elindul, hogy akkor annyival előbbre álljak, ne a két autó között maradjon hely. Igen ám, de nem sikerült kinyitnia, és rövid próbálkozás után fel is adta... Nem akartam elhinni, hogy tényleg így fényes nappal a nyílt utcán akart autót lopni, úgyhogy figyeltem tovább. Erre látom, hogy odamegy a Micra előtt parkoló szintén fekete Aygóhoz, és azt már gond nélkül kinyitja. Kulccsal.

Közben a tag is kiszúrta, hogy én ezt így végignéztem, úgyhogy amikor kiszálltam, akkor elmondta a megoldást: összekeverte az autóját a Nissannal...

Syndicated 2007-12-20 08:10:00 from cactus.rulez.org

Latest blog entries     Older blog entries

New Advogato Features

New HTML Parser: The long-awaited libxml2 based HTML parser code is live. It needs further work but already handles most markup better than the original parser.

Keep up with the latest Advogato features by reading the Advogato status blog.

If you're a C programmer with some spare time, take a look at the mod_virgule project page and help us with one of the tasks on the ToDo list!